Object structure

Title:

The method of quantitative determining of the food composition of rodents

Creator:

Gębczyńska, Z. ; Myrcha, A.

Place of publishing:

Białowieża

Date issued/created:

1966

Description:

Opracowano metodę ilościowego oznaczania składników roślinnych treści żołądkowej gryzoni. Sporządzano mieszaniny wysuszonych drobnych fragmentów części wegetatywnych i nasion kilku gatunków roślin w znanych proporcjach wagowych i rozcieńczano je dodając na mg mieszanki 0,04 ml wody. Po dokładnym wymieszaniu określano pod mikroskopem powierzchnię zajmowaną przez wszytkie fragmenty roślinne znajdujące sie w polu widzenia mikroskopu.

Subject and Keywords:

food composition ; International Biological Program ; plant components ; quantitative analysis ; rodent project ; rodents ; stomach contents

Relation:

Acta Theriologica

Volume:

11

Issue:

16

Start page:

385

End page:

390

Resource Type:

Article

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

10.4098/AT.arch.66-16

Source:

click here to follow the link

Language:

eng ; sum . eng ; pol

Rights:

Rights Reserved - Free Access

Terms of use:

Copyright-protected material. May be used within the limits of statutory user freedoms

Digitizing institution:

Mammal Research Institute of the Polish Academy of Sciences

Original in:

Library of the Mammal Research Institute Polish Academy of Sciences

Projects co-financed by:

Programme Innovative Economy, 2010-2014, Priority Axis 2. R&D infrastructure ; European Union. European Regional Development Fund

×

Citation

Citation style: