Object

Title: Domknięcie, asceza

Creator:

Iwasiów, Inga

Date issued/created:

2005

Resource Type:

Article

Subtitle:

Teksty Drugie Nr 1-2 (2005)

Publisher:

IBL PAN

Place of publishing:

Warszawa

Description:

21 cm ; Tekst pol., streszcz. ang.

References:

1. Z. Bieńkowski, Odojewszczyzna, „Nowe Książki” 1991 nr 2. ; 2. M. Janion, Cierń i róża Ukrainy, w: tejże, Wobec zła, Chotomów 1989. ; 3. Odojewski i krytycy. Antologia tekstów, wyb. i opr. S. Barć, Lublin 1999. ; 4. M. Rabizo-Birek, Między mitem a historią: twórczość Włodzimierza Odojewskiego, Warszawa 2002. ; 5. E. Szczepkowska, Cykl podolski Włodzimierza Odojewskiego. Postacie. Krajobrazy. Obszary pamięci, wyd. IBL, Warszawa 2002. ; 6. W. Tomasik, Odojewski: literatura bliska wyczerpania, „Teksty Drugie” 1991 nr 1-2. ; 7. E. Wiegandt, Mit „tej ziemi”, w: tejże, Austria Felix, czyli o micie Galicji w polskiej prozie współczesnej, Poznań 1988.

Relation:

Teksty Drugie

Issue:

1-2

Start page:

119

End page:

124

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

oai:rcin.org.pl:52219 ; oai:rcin.org.pl:52219 ; 0867-0633

Source:

IBL PAN, call no. P.I.2524 ; click here to follow the link

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Rights:

Rights Reserved - Free Access

Terms of use:

Copyright-protected material. May be used within the limits of statutory user freedoms

Digitizing institution:

Institute of Literary Research of the Polish Academy of Sciences

Original in:

Library of the Institute of Literary Research PAS

Projects co-financed by:

Programme Innovative Economy, 2010-2014, Priority Axis 2. R&D infrastructure ; European Union. European Regional Development Fund

Object collections:

Last modified:

Dec 20, 2018

In our library since:

Mar 6, 2015

Number of object content hits:

219

All available object's versions:

https://ww.w.rcin.org.pl/publication/68086

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Edition name Date
Iwasiów I. - Domknięcie, asceza Dec 20, 2018
×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information