Obiekt

Tytuł: List do Redakcji

Twórca:

Starnawski, Jerzy

Data wydania/powstania:

2010

Typ zasobu:

Dane

Inny tytuł:

Wiek XIX, Rok III (XLV) 2010

Wydawca:

Zarząd Główny Towarzystwa Literackiego im. Adama Mickiewicza ; Instytut Badań Literackich

Miejsce wydania:

Warszawa

Opis:

24 cm ; Tekst pol., streszcz. ang. ; Zadanie finansowane przez Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego w ramach programu Działalność upowszechniająca naukę 2016-2018: "Wiek XIX. Rocznik Towarzystwa Literackiego im. Adama Mickiewicza" – zwiększenie potencjału naukowego, poziomu umiędzynarodowienia i stopnia oddziaływania pisma przez efektywne upowszechnianie w Internecie".

Bibliografia:

1. Mistrzowie we wspomnieniach swoich uczniów. Kartka z dziejów KUL, oprac. G. Karolewiczówna, Lublin 2001, s. 32.
2. „Wiek XIX. Rocznik Towarzystwa Literackiego im. Adama Mickiewicza” 2009, t. 2 (44), s. 285-293.

Zeszyt:

3

Strona pocz.:

288

Strona końc.:

289

Format:

application/octet-stream

Identyfikator zasobu:

oai:rcin.org.pl:70150 ; 2080-0851 ; 10.18318/wiekxix.2010.30

Źródło:

IBL PAN, sygn. P.I.1269 ; kliknij tutaj, żeby przejść

Język:

pol

Język streszczenia:

eng

Prawa:

Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony

Zasady wykorzystania:

Zasób chroniony prawem autorskim. Korzystanie dozwolone w zakresie określonym przez przepisy o dozwolonym użytku.

Digitalizacja:

Towarzystwo Literackie im. Adama Mickiewicza

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Instytutu Badań Literackich Polskiej Akademii Nauk

Dofinansowane ze środków:

Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego ; Działalność upowszechniająca naukę (DUN)

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2019-04-09

Data dodania obiektu:

2019-04-09

Liczba wyświetleń treści obiektu:

5

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://ww.w.rcin.org.pl/publication/81226

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Nazwa wydania Data
Starnawski J. - List do Redakcji 2019-04-09

Obiekty

Podobne

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji