Object structure

Title:

Historia naturalna jedzenia. Między antykiem a XIX wiekiem. Materiały z międzynarodowej konferencji naukowej zorganizowanej przez Muzeum Historyczne Miasta Gdańska i Uniwersytet Gdański dla upamiętnienia 100-lecia otwarcia muzeum wnętrz mieszczańskich w Domu Uphagena w dniach 3–4 listopada 2011 roku, red. B. Możejko, współprac. E. Barylewska-Szymańska, Gdańsk 2012 : [recenzja]

Subtitle:

Kwartalnik Historii Kultury Materialnej R. 60 Nr 4 (2012)

Creator:

Klonder, Andrzej

Publisher:

Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk

Place of publishing:

Warszawa

Date issued/created:

2012

Description:

24 cm

Subject and Keywords:

conference (Gdańsk, Poland ; 2011) ; antiquity-20th century ; history of culture ; history of food ; food consumption in antiquity-20th century ; ancient-20th c. cuisine ; eating habits ; eating culture

Relation:

Kwartalnik Historii Kultury Materialnej

Volume:

60

Issue:

4

Start page:

657

End page:

660

Resource Type:

Reviews

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0023-5881

Source:

IAiE PAN, call no. P 329 ; IAiE PAN, call no. P 331 ; IAiE PAN, call no. P 330 ; click here to follow the link

Language:

pol

Rights:

Rights Reserved - Free Access

Terms of use:

Copyright-protected material. May be used within the limits of statutory user freedoms

Digitizing institution:

Institute of Archaeology and Ethnology of the Polish Academy of Sciences

Original in:

Library of the Institute of Archaeology and Ethnology of the Polish Academy of Sciences